Menu Sluiten

Leveranciers Embedded Systeem Hardware

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

We make things work for you

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt.
Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte. Master Chips werkt steeds met producten en producenten die zich reeds bewezen hebben in de markt.

Onze sterkte: 
Gedurende meer dan 30 jaar heeft Master Chips een sterke professionele band opgebouwd met zowel haar klanten als haar leveranciers. Deze nauwe samenwerking leidde tot heel wat succesvolle ontwerpen in alle domeinen van de industrie.

Onze oplossingen

 • Embedded
  Elektronische componenten die kunnen gebruikt worden voor eigen ontwikkelingen.
  Lees meer »

 • IoT and M2M Products
  Sensoren, modems, routers, gateways en cloudservices waarmee we de wereld van IoT en Industrie 4.0 helpen betreden.
  Lees meer »

 • Flash memory
  Industriële geheugenkaarten met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Beschikbaar in alle verschillende types.
  Lees meer »

 • Automation
  Automatisering van machines, gebouwen of processen a.d.h.v. ons gamma : PLC, RFID, sensoren, schermen, COBOTS,…
  Lees meer »

 • Power
  Componenten voor energie- en vermogen toepassingen : dioden, thyristoren, GTO”s, IGBT”s, condensatoren, spoelen,….
  Lees meer »

Bekijk hier een overzicht van onze merken, bezoek onze webshop of contacteer ons vandaag nog op 056 22 36 73 of via e-mail op info@masterchips.be

01487870148787

More info

tags: Elektronisch Systeem Hardware – Elektronisch Systeem Software – Elektronische Componenten – Embedded – Embedded Systeem – 

Wenst u meer info over leveranciers embedded systeem hardware kijk dan vlug op https://www.masterchips.be/nl | Leveranciers Embedded Systeem Hardware

Hardware | Energie | Elektro Componenten | Automatisatie | Databeheer | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers embedded systeem hardware

navigation home nieuws contact home nieuws contact home toegangscontrole synguard toegangscontrole beheer met n systeem alle toegangsrechten van medewerkers en bezoekers. Of u nu n of honderden zones deuren poorten slagbomen en voertuigen wilt controleren met synguard kiest u voor n web based beheerplatform dat u volledig aan uw onderneming aanpast leveranciers embedded systeem hardware met korting Gebruik synguard en u controleert de toegangen tot uw gebouwen terreinen en voertuigen. u beheert u de parkeerplaatsen in uw parkings. u registreert u uw bezoekers. u volgt aanwezigheden in real time op. u stelt in noodgevallen meteen accurate evacuatielijsten op. u hebt een elektronische portemonnee voor uw drank en snoepautomaten. u integreert met uw sleutelbeheer. Ga snel en goedkoop aan de slag moet u minder dan toegangen beheren voor maximaal werknemers met de embedded versie hoeft u geen software te installeren op een pc of server. En controller bevat de volledige synguardsoftware met alle functionaliteiten een databank en een webserver. Aansluiten installeren webbrowser starten klaar.

menu back more ideas than time bij de loodgieter lekt de kraan. Helaas dus geen indrukwekkende website. We steken graag onze tijd en energie in onze projecten en dat zijn er ondertussen heel wat. Spreek gerust af voor een gesprek dan vertellen we vol enthousiasme wat we voor u kunnen betekenen. u kan bij ons terecht voor onder andere read more webapplicaties dankzij mobile devices zit internet in een hogere versnelling. Overal en altijd te consulteren en dat verwachten ook uw klanten. Forwrd duikt mee in uw bedrijfsproces. Geen spartaanse webgebaseerde toepassingen maar een betrouwbare webapplicatie die uw huidig bedrijfsproces optimaal ondersteunt. Volledig op maat of perfect communicerend met uw bestaand erp of crmsysteemhellip read more embedded binnen ieder bedrijfsproces is er wel een facet dat net iets te arbeidsintensief of te repetitief is. Met lsquointernet of thingsrsquo bouwt forwrd de hardware die voor u het verschil maakt. Van uw eigen toepassing tot het remote beheren van uw kpirsquos. Niet alleen een tijdsbesparing ma.

Interesse in Leveranciers embedded systeem hardware

menu realisaties nieuws over ons nederlands elektronica domotica systeem led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie contact electronica domotica led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie realisaties nieuws over ons contact xf elektronica elektronica ontwikkeling wil je als elektronicabedrijf net dat beetje meer kunnen bieden aan je klanten of wil je als bedrijf een toestel gebruiksvriendelijker of effectiever maken voor eigen gebruik dan ben je bij alfa sprint service aan het juiste adres De prijsbepaling van leveranciers embedded systeem hardware Wij ontwikkelen zowel hardware als softwaremodules voor toepassingen binnen de wereld van de elektronica. Van het aanpassen van een technische software tot het ontwikkelen van een sturingsmodule voor waterzuiveringsinstallaties bij ons kan je terecht voor elektronica ontwikkeling in de ruimste zin van het woord. Zowel hardware als software elekt.